Sander Kleivnes trakk det lengste strået og er blitt kåret til vinner av vår “Your Sickest Minute” konkurranse. Han kjørte tech på rails og gikk svært på hopp og leverte ett forrykende minutt.

Vi har tatt en kort prat med vinneren som nå kan vente seg et par ON3P Jeffrey 122 i posten før sesongen kicker skikkelig igang. Skiene blir levert av våre gode venner i JBS Sport.

Gratulerer med seieren! Stoked på nye ski?
Ja! Så klart er jeg stoka på nye ski. Blir smud å få testet de i vinter

Hva var det feteste som skjedde forrige vinter?
Det feteste må være andre dagen jeg hadde på ski forrige sesong. Det var da jeg landet min første dobbel så det var sjukt, var ganske stoka etter det!

Har du fått tyvstartet årets sesong enda?
Nei, har ikke fått tyvstartet årets sesong enda, men drar tell Hintertux på lørdag med noen kompiser så da får eg en uke på ski der. Håper at parken ikke bare er is og at været holder når vi er der.

Hvilke planer har du for denne sesongen? Planlagt noen turer?
Har ikke planlagt så mye enda men det blir tur til Hintertux nå, og så skal jeg til Hemavan i november fordi de får alltid en veldig god park tidlig på sesongen. Det blir sikkert også mange turer til Dombås denne sesongen fordi det ser ut til at parken der kommer til og bli helt vill!

Hvilken instagram profil burde alle følge?
@tssprod

Kommentarer