ASPEN: Dobbel bio 1260 genie (screaming semen grab) til octograb, det var det villeste den nybakte gullvinneren Vincent Gagnier aka Vinny Cash kom opp med, men det var bare en av mange syke, syke ting som skjedde under nattas Big Air konkurranse i X Games.

Det tok fullstendig av allerede i semifinalene, nykommer Noah Morrison satt f.eks. en trippelcork 1620 mute, men det holdt ikke en gang til finaleplass.
Norges mann PK Hunder hadde pent lite å stille opp med, hans switch dobbelcork 1440 mute til japan ble borte i et hav av trippelcorks, trippel rodeos, 1620’er og 1800’er!

Yepp, du leste riktig, 1800, ikke nok med det, switch. Spin-to-win Alex Schlopy sendte og landet nemlig en switch latecork 1800 mute i det andre semifinale heatet! En annen som prøvde seg var Elias Ambühl med sine forsøk på switch trippelcork 1800 mute, men han landet ikke, dog han var utrolig nærme et par ganger. Som NrK kommentator Thomas Lerdahl kommenterte, hoppet var rett og slett ikke stort nok!

I Finalen var det som sagt Vincent Gangnier som trakk det lengste strået med sine dobbel bio 1260’er med vanvittige grab kombinasjoner.
Bobby Brown tok sølv med blant annet en trippelcork 1440 mute, mens Elias Ambühl fikk bronse med sin trippelcork 1620 safety!

bobby hjelm

Bobbys hjelm!

Mye fall
Den ene etter den andre gikk hard in the paint, vi har aldri vært vitne til flere yardsales i en konkurranse. Bobby Brown gikk så hardt i bakken at RedBull- hjelmen knuste, men han reiste seg, jogget ned unnarennet og fortsatte konkurransen, selv om vi mistenker at han var helt i ørska etterpå.

Alex Schlopy over roterte en switch 1800 og måtte takke for kvelden i finalen, han sendte følgende twittermelding etterpå:

Kommentarer