Vi kan melde at Afterbang stortrivdes under X Games i Oslo. Vi så alt av skikonkurranser før vi dro rett hjem og så det på TV også, hvor en super entusiastisk Andreas Håtveit gjorde oss enda mer stoked en vi allerede var!

Utøverne leverte!
Sportslig har vi fått noen av de råeste konkurransene vi har sett! Big Air var en eneste stor fest, nivået var grisehøyt, og vi fikk til og med se triks som aldri er blitt gjort før på et stillashopp! Vi stod til tider i tårnet, og kan bekrefte at ikke en eneste jonner ble fyrt opp slik Norges Idrettsforbund hadde så noia for.

I Superpipen også, Torin Yater-Wallace ally-oop dobbelrodeo 1080 har aldri blitt landet i konkurranse! Under superpipe konkurransen sto vi også sammen med utøverne på toppen, hvor viben var kjempe intens. Det disse folka driver med er helt vanvittig – eneste prestasjonsfremmende middel denne gjengen kunne hatt nytte av er jetpack og/ eller fallskjerm!

 

Torin Yater-Wallace - Foto; Scott Kvitberg

Torin Yater-Wallace – Foto; Scott Kvitberg

 

TV2 er kjempe fornøyde!
I en pressemelding tidligere i dag fikk vi vite at 1,8 millioner seere var i helgen innom TV 2s sendinger fra X Games i Oslo! Og det er bare Norge, det er nok utrolig mange flere som har fått med seg Oslo X Games foran skjermen da X Games har global interesse!

Vi slenger med at vi er fornøyde i Afterbang også, selv om samtlige andre medier har dekket denne begivenheten er det mange som har sjekket ut våre artikler også. Så vi er stoked på å melde at denne måneden ser vi ut til å sette ny leser rekord med hele 15.000 brukere!

20 000 - Foto; Scott Kvitberg

20 000 – Foto; Scott Kvitberg

Atmosfæren var fantastisk!
15.000 hadde billett til Tøyen for å se Big Air live, og ikke nok med det! Bortimot 5000 satt seg ned i solsteika på gratishaugen og nøt showet derfra! Totalt sett har X Games hatt 35.000 publikummere, hvilket selvfølgelig er ny norsk rekord for actionsport!
Vi mistenker til og med at Disney (ESPN) spanderte Sochi- kjemikalier som vi kunne sprøyte ut i lufta før Oslo X Games starta, for det har vært bluebird under hele eventet!

De kjørerne vi møtte på backstage var ekstremt stoked, og har brukt alle anledninger på TV og i media til å rose eventet, forholda, og publikum. De vil helt sikkert tilbake neste år, og vi håper virkelig de kommer!

TAKK!

Øystein Bråten - Foto; Scott Kvitberg

Øystein Bråten – Foto; Scott Kvitberg

Kommentarer