Det stemmer, vi inviterer deg til å bli med på ett til flere stopp under Afterbang Tour til vinteren. I fjor besøkte vi 17 norske skisentre, denne sesongen har vi lyst til å besøke enda flere, men da trenger vi mannskap! Derfor ser vi etter flere jibbere som kunne tenke seg å dra på tur med oss i Afterbang.

«Hva skal man si om Afterbang Tour? Det er jo det feteste som skjer i løpet av sesongen! Sykt god stemning og mange fete locations. Stoked for neste!» Jonas Kil Nilsen

Alle som er med på Afterbang Tour får heiskort, overnatting og reise dekket. Dine oppgaver vil være å ha det fett på tur og i bakken med oss, gjøre triks og kjøre followcam. Har du lappen må du regne med å kjøre litt bobil også. I tillegg til å kjøre noen lange turer med bobil, blir det også dagsturer og helgeturer utover vinteren. Vi kan røpe at det er planlagt stopp i Hovden, Vierli, Raulandsfjell, Drammen, Ål, Skarslia, Grong og Bualie allerede.

«Det var rått å få reist rundt til anlegg jeg aldri hadde vært på før og se hva de hadde å by på. Stoked for neste tour» Jon Martin Mathisen

Send oss en kortfattet mail med litt info om deg selv, og et par edits du er med i til michael.williksen@afterbang.no. Kanskje er det akkurat deg vi bestemmer oss for å plukke opp å veien i vinter!

– Hvem er du?
– Hvor gammel er du?
– Hvor bor du?
– Har du lappen?
– Har du sponsorer, i så fall hvilke?
– Kan du filme?
– Hva liker du shredde; bc, park, alt?

«You never try, you never know.» – Andre Ydstebø

Jonas Kil Nislen i Dombås under Afterbang Tour 2017.

Kommentarer