Vanvittig bra muligheter for epic shred og filmsession 13-14. januar på Uvdal! Den nye parken er klar, og sammen med Tacky.no arrangerer vi videocontest med hele 10.000 kr i premiepotten! Det koster 500 spenn for å delta på contesten, og i dette inkluderes  overnatting fredag-søndag og heiskort 2 dager! Det må være en eller annen slags form for rekord tilbud!

Under posteren følger masse info om konkurransen.

Påmelding:
Send følgende info til shrededit@gmail.com:
Navn:
Alder:
Tlf:
Ski eller snowboard:
Skal overnatte:
Reiser sammen med:
Vil være med på buss fra Geilo:

Har du spørsmål, så send dem til snowboardtrener@gmail.com

Uvdal satser på park og har hyret inn Tirilparkens far, Clinton Butcher, til å gjøre den proper. Parken er nå ferdig og da er ingenting bedre enn å invitere til en åpningskonkurranse, og det gjør vi sammen med Rune Lundsør og Epic Boardshop.

Afterbang har fått med Uvdal på å tilby en ekstremt billig weekendpakke helt ned i 500,- kroner for overnatting fredag-søndag og heiskort 2 dager.

Selve konkurranseformatet er videocontest og man kan filme lørdag og søndag overalt i anlegget, bygge egne kickere eller kjøre i parken. Premiepenger er 10.000 NOK er nok og vinneren tar alt.

Vi vil takke Uvdal Skisenter, Epic Boardshop på Geilo og Tømmerhytta for muligheten til å gjøre denne konkurransen og all hjelpen.

Shapecrew kommer til å bygge noen spesialfeatures til konkurransen

Regler:
1. Film med crewet ditt, kompisen eller selv lørdag 13. januar og søndag 14. januar på Uvdal Skisenter.
2. Du må melde deg på shrededit@gmail.com uansett om du kjøper weekendpakka eller overnatter annet sted.
3. Alle kan være med. Det er ingen aldersbegrensning. De som er under 18 år vil få egne voksne som passer på dem
4. Videoen må inneholde ski. Alt annet kødd er lov, men det vil nok lønne seg å fokusere på fjølene.
5. Editert video må sendes inn til michael.williksen@afterbang.no innen utløpet av mandag 22. januar
6. Det vil bli avstemning på beste video på nett i en ukes tid og vinneren vil kåres på bakgrunn av avstemningen og en jury.
7. Husk at legger du på musikk kan youtube/vimeo velge å fjerne den om du har brukt rettighetsbasert lyd. Hvis det skjer, så legger vi ut din video uten lyd. Tips til musikk finner du på www.thepassionhifi.com og www.freemusicarchive.org
8. Afterbang beholder rettighetene til videoen, i tillegg til innsenderen, og kan velge å vise den i andre sammenhenger.
9. Afterbang fraskriver seg ethvert ansvar for skader eller økonomisk tap som måtte oppstå for deltagerne i Uvdal Shredit konkurransen. Deltagerne må selv stå til ansvar for egne handlinger.

For mer klikk HER!

Kommentarer