Oktober har nettopp startet, engangsgrillene er på salg i butikken, solen står høyt og Havsdalen har åpnet heisen, og lagd park.

Geilo og Havsdalens tidligpark leverer varene, det er bare å slå fast først som sist. Vi var en av mange som tok turen, og fikk oss en dag med snø under skia.

Snøkåte jibbere fra hele landet strømmer til, og det med god grunn. Folk fra Bergen, Oslo, og Tønsberg var alle sammen enige om at reisen til Geilo er verdt hver eneste kilometer.
For Jonas Kil Nilsen og Jon Martin Mathisen ble dette andre helgetur på rappen fra storbyen.

– Parken var enda bedre i dag, litt bedre shapet, også var jo været mye bedre enn forrige helg. Sier Jon Martin til Afterbang.

2 nedfarter er åpne, skiers right er tilrettelagt for alpint, og skiers left har fått krydret området med 3linjer bestående av tubes, rails, og bokser, i tillegg til både spine, hip og hopp!
Snøen holdt seg bra utover dagen til tross for bortimot 10 varme, og selv om det ble litt sporete noen steder gikk det fint å kjøre til heisen stengte kl 16.

Mo i knærne, svett i panna og lykkelig etter en lang skidag tok vi kjøreturen tilbake til Oslo, hvor vi sannsynligvis ikke ser snø før tidligst November!

Kommentarer