Søndag tok Shredaktøren med seg Lars Michelsen og Jonas Kil Nilsen som prøvehoppere til Nittedal. I Varingskollen møtte vi Christian Nummedal, som var i tett dialog med parksjef Stig Atle Flenmoren og peppermaskinfører Kalle Beckmann om hvordan det største hoppet skulle optimaliseres.

Stig Atle kunne fortelle oss at de endelig har funnet løsningen på hvordan de skal få fart og plass til to store hopp i linje øverst i parken. I år er første hoppet i svartlinje, også kjent som super’n et luftig svev designet som en rollover. Hoppet har fin bue, bratt landing og bred takeoff. Etterfulgt av super’n er det plassert en mindre rollover kicker, men denne også stor nok til at du kan snurre både 2 og 3 ganger.

Det har vært mye forarbeid, men søndag var det altså bare finpussingen som gjenstod før den offisielle åpningen av rød og svart jumpline mandag.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Afterbang.no (@afterbang.no)

Hopplinja fikk stor tommel opp av X Games og OL- deltager Christian Nummedal, og når Varingskollens store sønn sier det det er perfekt, skraper Stig Atle av litt kick, slik at hoppet blir perfekt for oss andre dødelige også.

Resten av parken begynner å ta form, og lenger ned er det allerede corner, blå hopp linje og et knippe rails.
Daglig leder Richard Palmgren som også var innom og observerte prøvehoppingen kunne tilføye er at de er meget fornøyd med parken i år, og at de fortløpende kommer til å sette ut flere rail/bokser.

Her finnes det noe for alle, lek og moro er i fokus når vi bygger park i Varingskollen.

Christian Nummedal og Jonas Kil Nilsen var begge gira på Varingskollens nye hopplinje.

Kommentarer