Etter å ha sett gjennom videoene igjen, og registrert at pollen ble noe missbrukt, så har vinneren for Uvdal Shredit omsider blitt kåret.

Det var jevnt over rå shred fra parken i Uvdal Shreditsene, og Renolen brødrene og Team Slora var nok de kvasseste, men sistnevntes stunts også utenfor parken var med å vippe tittelen i deres favør.  Å hoppe fra hyttepallaset til Espen Kjelstad med så lite snø i landingen var som å be om juling til knærne, og vi er særdeles stoked på at noen gikk for det! Gutta railet også som flere andre på gelenderet til leilighetene i bunnen av bakken.

Uvdal Shredit vinnere:

Mikkel Brusletto Kaupang
Eirik Zahl Slora
Bjørn Rones

Premie: 7500 kr, og masse heder og ære!

– Det er helt rått! Sjukt kult konsept og håper at flere anlegg vil gjøre lignende i fremtiden! Åpner opp for en litt mer kreativ vinkling for kjørerne og det var sykt god stemning i bakken hele helgen. Utrolig gøy og ende opp på toppen, så dette var bare sjukt fett! Sier teamsjef Eirik Zahl Slora til Afterbang.

Det ryktes at trioen skal til Østerrike om ikke så alt for lenge, og at Mikkel og Bjørn kan se frem til at afterskibudsjettet nå oppgraderes, som resultat av hederlig innsats og grovt optimistisk send i Uvdal.

Kommentarer