Even Sigstad har blitt parkansvarlig på Juvass i sommer og har sørget for at Galdhøpiggen nå tilbyr topp terrengpark for snøkåte jibbere hele sommeren.

– Ja, vi hadde jo bestemt oss for å lage FP Camp. Så da foreslo vi ovenfor Juvass at det ble satset på en skikkelig park fra starten av sesongen. Det var de gira på. Men for å lage park må man jo ha noen som tar ansvar for det, og da sa jeg at jeg skulle hjelpe til å finne noen som kunne gjøre det. Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt at det skulle være meg selv, men så tenkte jeg at det egentlig kunne bli en ganske kul sommer, så da ble det meg.

Even har til nå rigget parken alene, men Markus Elvebakken er på vei opp for å hjelpe til. Magnus Nørsteng tar også turen opp litt før FP campen. Sommerskisenteret kan også skilte med nye rails som Stian Karlsen som har sveisa på bestilling.

– Jeg har satt opp en cannon rail, 2 plastrør, et par bokser, en 6 meter rail, en 10 meter dobbelkink, og en 15 meters quadkink. I tillegg har vi fått på plass 4 hopp, 2 medium og 2 små.

Parken er ikke ferdig, og Even forteller at en 20 meters kicker er rett rundt hjørnet. Han har også en U-rail og en stor wallride på agendaen.

Øystein Bråten tok i helga sine første turer i Juvassparken, og virker å være stoked på setupet.

– Ja, forholda er sjukt bra. Søndag var første dagen og det var bra vær, smud føre og masse kule ting og kjøre på allerede. Er også flere ting som skal bli satt opp, som jeg gleder meg sjukt til å kjøre på.

Det blir mer celebert selskap for Even i sommer, som forteller videre at twintip landslaget skal opp å trene fra midten av neste uke og bli der frem til campen. I tillegg får han besøk fra sine kolleger i Line, da det kommer frem at Line Traveling Circus har planlagt sommerturnee på Norsk jord. Andy Perry og LTC-crewet starter på Fonna før de en roadtrip til Juvass.


Parken er åpen i hele sommer, og visst du vil få mest mulig ut av sommeren anbefaler vi at du sjekker ut FP Camp. Filip Christensen har tenkt til å lære deg å filme med proffkamera og gi kurs i redigering. Mens Jesper Tjäder, Anders Backe og Even gir tips i bakken. Det er fremdeles noen ledige plasser.

Mer info om campen: FP Camp, Juvass

Kommentarer