Symester Vegard Øye lot seg imponere voldsomt av han lille fyren som herja under dagens Mentos Cannonrail konkurranse på SkiExpo! Allerede etter å ha sett gutta varme opp et kvarters tid på airbaggen, var Vegard borte og huka tak i 10 år gamle Emil Zajc Koch, og sørget for at han ble nyeste tilskudd på Øyewear teamet, og var å se i Øyewear hoodie bare minutter etterpå!

Stoken var relativt høy når vi snakka med Emil etter konkurransen, en av hans forbilder Martin Stuve Strøm kjører også for Øyewear!
Kidden som til vanlig er å finne i Kirkerud er allikevel vant med attension. De skreddersydde genserene til Øye blir sponsor nummer 4, sammen med Völkl Skis, Dalabello og Marker.

Vegard selv er også gira på nysigneringen.
«Hehe, ja! Jeg har sjekka ut instagrammen hans nå også og han tar trampoline triksene jeg lærte meg i andre klasse på NTG! Så spretten og kontrollert kid er det lenge siden jeg har sett! Gleder meg til å se han mer på ski til vinteren.»

Emil har imponert på snø også, og kunne fortelle at hans største prestasjon til nå måtte være 2. plassen i Supervention Railjam som ble arrangert i Sandvika. Emil stilte i klassen under 16 år!

Sjekk ut Emil’s instagram profil HER!

Kommentarer