Uvdal Shredit nærmer seg. Videocontesten arrangeres 12-14. januar og alle kan delta, også de som ikke kjøper den superbillige overnattingspakka til 500,- kroner. Det har vært en del forespørsler og misforståelser rundt reglene for freeskierne på konkurransen. Det er egen konkurranse for skiers og da gjelder selvsagt egne regler for oss.

Regler Uvdal Shredit:
1. Film med crewet ditt, kompisen eller selv lørdag 13. januar og søndag 14. januar på Uvdal Skisenter.
2. Du må melde deg på shrededit@gmail.com uansett om du kjøper weekendpakka eller overnatter annet sted. Spørsmål sendes til Rune Lundsør på snowboardtrener@gmail.com
3. Alle kan være med. Det er ingen aldersbegrensning. De som er under 18 år vil få egne voksne som passer på dem
4. Videoen må inneholde ski. Alt annet kødd er lov, men det vil nok lønne seg å fokusere på fjølene.
5. Du kan filme overalt i anlegget og i terrenget rundt. Uvdal har glimrende freekjøringsmuligheter. Husk at det kan være farlig å kjøre utenfor bakkene og Uvdal Skisenter tar ikke ansvar for hva som foregår der.
6. Editert video må sendes inn til michael.williksen@afterbang.no innen utløpet av mandag 22. januar
7. Det vil bli avstemning på beste video på nett i en ukes tid og vinneren vil kåres på bakgrunn av avstemningen og en jury.
8. Husk at legger du på musikk kan youtube/vimeo velge å fjerne den om du har brukt rettighetsbasert lyd. Hvis det skjer, så legger vi ut din video uten lyd. Tips til musikk finner du på www.thepassionhifi.com og www.freemusicarchive.org
9. Afterbang beholder rettighetene til videoen, i tillegg til innsenderen, og kan velge å vise den i andre sammenhenger.
10. Afterbang fraskriver seg ethvert ansvar for skader eller økonomisk tap som måtte oppstå for deltagerne i Uvdal Shredit konkurransen. Deltagerne må selv stå til ansvar for egne handlinger.

For mer klikk HER!

Kommentarer