Vår gode venn Christoffer Hove har hatt en maksimalt uheldig start på denne sesongen. Etter det som var en god sesong i Ringkollen i fjor, startet årets sesong med at preppemaskina gikk i stykker.
Vondt ble verre da den gamle reservemaskinen ble tatt i bruk, og det viste seg at den også måtte kaste inn håndkle da beltet røk.

Link til innsamlingsaksjon: Ildsjelen Christoffer trenger din hjelp for at vi kan bevare ett tilbud om alpintbakke i nærmiljøet! (Man kan bruke Vipps)

Ettersom Ringkollen allerede har kjørt snøkanonene på full guffe, venter også en ganske feit strømregning, som gjør det hele ekstra kjipt. Bakken står nå i fare for ikke å kunne åpne i det hele tatt.

Lars Tynes med en switch dub 900 i Ringkollen for noen sesonger siden. Foto: Scott Kvitberg

Heldigvis har den lokale ski og snowboard gruppa, Ringkollen jibbers, meldt seg på kampen om å redde anlegget og vinteren. De har startet en innsamlingsaksjon som gir håp om at Christoffer skal få sendt tråkkemaskina på reparasjon. Om ikke det løser alle problemer, får han i hvertfall åpnet bakken og startet salg av heiskort.

Da vi snakket med Christoffer på telefonen fortalte han at engasjementet fra lokalklubben har vært formidabel, og at han nå har fått troen på at en åpning ikke er langt unna.
Snøen er der, railsene er klare, og brukerne ivrige – det er bare maskina som må på plass.

Emil Larsen demonstrerer hvor deilig det kan være å seile av en kanonrail i Ringkollen Parken. Foto: Foto; Scott Kvitberg

Christoffer selv er jo en ekstremt sympatisk fyr, så vi synes det er fantastisk at han får den støtten han fortjener. Så ofte han kan drar Christoffer til Indonesia og hjelper de som trenger mest hjelp. Senest i sommer dro han selv i gang innsamlingsaksjon for jordskjelvofrene på Lombok. Vi sitter med en følelse av at karma drar 360 her, og at det ordner seg til slutt!

Link til innsamlingsaksjon: Ildsjelen Christoffer trenger din hjelp for at vi kan bevare ett tilbud om alpintbakke i nærmiljøet! (Man kan bruke Vipps)

Vi i Afterbang har mange gode minner fra bakken som til tross for størrelse og beliggenhet flere år har tilbudt en av landets feteste parker. Vi har nytt både preseson park, hatt filmshoot, og deltatt på Norgescup og Spring meltdown som har vært fenomenale eventer. Vi oppfordrer alle til å sjekke ut innsamlingsaksjonen, og bidra til å redde vinteren i Ringkollen.

Sherdaktøren har mange gode minner fra anlegget til Christoffer Hove. Foto: Kyle Meyr

Vi slenger med noen snutter fra våre fantastiske skidager, i håp og troen på at det blir flere!

Fra rekord tidlig åpning, til vanskeligheter med å åpne i det hele tatt. Slik så det ut da Ringkollen åpnet heisen i fjor:

 

Ett av årets høydepunkt for oss har vært Spring Meltdown, som er Ringkollens avslutning på en god vinter!

 

 

Det beste minnet vi har fra Ringkollen var da vi fikk spille inn avslutningssegemnet til vårt skifilm prosjekt “Blue”. (Ringkollen segmentet starter 11:00 i filmen.)

Link til innsamlingsaksjon: Ildsjelen Christoffer trenger din hjelp for at vi kan bevare ett tilbud om alpintbakke i nærmiljøet!

Kommentarer