Next Generation Media er godt igang med filmingen til neste års prosjekt. Vi har tatt en prat med mannen bak linsa, Ola Kjos Sollie, som befinner seg på et hotellrom med Emil og Max Larsen et sted nord for Oslo.

Dere driver og samler klipp til ny film om da’n?

Ja, nå om da’n er vi ute i de norske gater og driver hærverk på rekkverk, vegger og det vi finner. Begynt å få en grei bunke med klipp allerede!

Hvor er det det er snø til slikt fanteri nå ‘a?

Stort sett i de fleste byer nord for Oslo tror jeg. Men akkurat nå sitter vi på hotellrommet og venter på at det skal slutte å regne… Mulig det har slutta, men Emil Larsen er alt for opptatt med en Family Guy episode, og Max Larsen prøver å få spotifyen sin til å slutte å spole.

Haha, nice. Hva er’e Max vil høre på?

Er ikke helt sikker. Mulig han hører på Eminem og tror spotify spoler fordi han rapper alt for fort, vet ikke.

Har Emil blitt sinna ennå?

Emil har holdt humøret oppe foreløpig. Knekt en stav har han fått til, men nå var det ikke meninga, så han ble litt trist bare.

Godt å høre at stav- forbruket holdes vedlike… hvor mye fps følger du de med ‘a? Samme rigg som Fonna?

Det blir mest 50fps. Noe 200fps, men da må gutta gjøre noe kult først, og det er jo faen ikke lett. Joda, neida, joda. Stort sett samme rigg som på Folgefonna, ja.

ngmrigg

Det skakk’e stå på kamerautstyret.

 

Blir mer urban i åra da? eller lenger segment, ettersom du kan dra det ut hvis de lander noe bra?

Satser på to urbansegmenter i år, så håper snøen holder seg. Heller mer shots, enn få shots i superslowmo. Emil har allerede stacka fler shots enn han hadde i fjor. Så lover bra!

Det er jo helt rått, kan du røpe noe lekkert han har tatt for seg?

Tror kanskje vi får vente til høsten med det, dessverre. Selvom det er kjipt å vente i 9 mnd. på å vise det frem.

Skjønner! Noen nye som er med btw, eller er det samma gjengen?

Møtte tilfeldigvis på Vegard Hokstad og Christer Mathisen i går, så de har fått seg noen skudd de også. Mulig det blir mer av de senere i vinter og. I tillegg er Max Larsen mer med i år, det er jo fett!

Haha, Charter- Christer, det er rått da, lykke til!

*Ola sendte noen klipp via snapchat til oss, og uten å røpe for mye kan vi røpe at det blir gnar, og at en av railsa så forferdelig hektisk ut og at det er sant at Emil og Max har stacka shots i romjula!

Kommentarer