Norges kjekkeste filmregissør  Ola Sollie er i høst klar til å presentere Next Generation Medias femte fullengder. Teaseren er online og det lukter stålkantgnister fra vimeoplayeren. Vi har selvfølgelig snakket med Ola igjen, og i år som tidligere år, er han like hemmelighetsfull og røper ikke mer en høyst nødvendig!

Aller først, Hvem er med i år?

Emil Larsen, Steffen Olsen, Marcus Kleveland, Elias Kvarekvål, Elias Henderson, Kristian Vereide, Adrian Lyngen, Sindre Holtet, Petter Ulsletten, Espen Thomassen, Jens Erik Stokke og Herman Fjøss.

Et solid crew dette, hvor har dere filma?

Kickershoot på Dombås, street i Oslo og Lillehammer, springsessions på Geilo og Verbier, Switzerland.

Foto: Jonas Gran

Kikcershoot i Dombås er et safe kort, det blir alltid bra! Vi trodde den nye generasjonen hadde fått et litt feitere budsjett til årets film, men Ola forteller at NGM holder det nede som røtter.

Har hatt ca halvt budsjett i år i forhold til i fjor. Vi har aldri operert med noen store budsjetter, men det er ikke noe problem. Det største problemet i år var lite snø i gatene.

Dere kunne sikkert lagd film uten snø også, men vi gløtter antydning til storfjellkjøring i teaseren her, bli det egen pudder part?

Det ser litt sånn ut, gjør det ikke det? Joda, det blir litt myk og deilig pudder iløpet av filmen.

Hvor lang blir filmen? Når slippes den, og hvor skal man dra på premiere?

Vi regner med mellom 15 og 20 minutter. Når den slippes og hvor det blir premiere er ikke bestemt enda, men regner med at det blir i løpet av oktober.

Hvem kommer til å høste mye jubel på premieren?

Jens Erik Stokke.

Hva synes du selv om årets film? Hva er du mest stoked på?

Jeg er egentlig stoked på det meste. Det er mye kult å glede seg til!

Hva er planene for kommende vinter, blir det ny film?

Det er noe usikkert, det kan se ut som dette blir siste langfilm. Det kommer til å skje noe til vinteren også, akkurat hva er ikke planlagt enda.

Foto: Jonas Gran

Kommentarer