Nå til helgen, 24 -25. februar står det 17. året med SnowStock for tur i Kongsberg Skisenter! Fredag skal de unge lovende kjøre BigAir i en flomlyst park når det arrangeres renn for KIDS og Ungdom i SnowStock, Buskerud Freeski cup.

SnowStock bygger denne kvelden opp en utekino i skisenteret og skal vise kinosuksessen Supervention 2 med en av de store skistjernen fra filmen og BadAss vinner fra 2007, Anders Back. Anders kommer til å starte opp med litt show og moro før filmen settes i gang.

 

Lørdag arrangeres BigAir for junior og senior, der klassene blandes inn i to heat.

Ut fra disse heatene kvalifiserer fjorten av de beste seg og i tillegg to wild cards inn til den legendariske SnowStock finalen, Bad Ass Of The Year.

Odd Roar Solerød, med referanse fra Night`n i Trysil ,er hentet inn for å bygge et kavalitetshopp for SnowStock BigAir konkurransen.

BadAss vinneren står igjen med trofét som tidligere store freeski gutter som PK Hunder, Anders Backe og Thomas Dølplass har hatt på veggen samt 15.000,- sølvdaler.

Hjemmehåpene Trym Sunde Andreasen, Henning Hansen Pytte og Tevje Skau er selvfølgelig påmeldt og har skumle hensikter under årets SnowStock

 

Påmelding til SnowStock BigAir:

http://snowstock.no/bigair-freeski_paamelding/

 

Verdensrekord rail.

I 2016 bygget SnowStock en rail på hele 120 meter. Simen Gjelsvik fra Bergen railet hele og satte dermed en ny verdensrekord.

Kort tid etter dette, gjorde Tom Wallich fra USA en ny bragd da han railet en 128 meter lang rail.

Derfor har SnowStock i år søkt inn både Simen Gjesvik og Magnus Nøsteng til Guiness World Records og bygger nå ut railen til hele 132 meter, slik at det igjen kan settes en ny verdensrekord under lørdagens battle mellom de to norske guttene i Kongsberg.

Foto: Magnus Anfinsen

 

 

Fult program for SnowStock 2017:

Se: http://snowstock.no/program-2017/

Kommentarer