Springsessions henger i en tynn tråd etter at Clint og Tirilparken forlot Geilo, Megapark er forlengst over, men Open Klasse holder stø kurs!
Hjemme i Voss har Klaus Finne allerede begynt planleggingen av årets event, og det skal selvfølgelig bli enda fetere!

– Me er no på 4.året og godt i gang med planlegginga. Hovudfokus er som alltid å holde topp kvalitet på parken og krydre med kreative element. Vi kommer til å holde på noe konsept når det gjelder setup, men er alltid ute etter å eksperimentere med nye varianter, forteller Klaus Finne til Afterbang.

Han sier det er litt tidlig å komme med alt for mye informasjon, men vi klarer å lure litt ut av han.

– På planen i år står det blant anna et massivt badekar/pondskim element som er bygd inn i parken. Stiga race får ny og heftigere løype. Det blir enda flere rails og det vil bli lagt mer tid på bygging av snake/cross-parken. I tillegg har me artistar som Kjartan Lauritzen, Halie og Vaselina bilopphøggers, sier Klaus Finne, som også røper at det kommer freeski stjerner til Myrkdalen også denne gangen, men hvilke må vi vente å se.

Alt ligger til rette for en fantastisk avslutning på sesongen. Open Klasse går fra fredag 27.april til tirsdag 1.mai, det er allerede mulig å melde sin ankomst. Påmelding finner du på Open Klasses hjemmesider.

Kommentarer