15 åringen fra Estland la selv ut en melding om skaden forrige uke, men viste da ikke omfanget av den. Nå meldes det fra Estlandske medier at kneskaden krever operasjon, og at den vil holde supertalentet ute 6- 9 måneder! Dermed ryker også sjansen til å delta i PyeongChang OL.

Skaden skjedde i New Zealand for et par uker siden. Etter å ha oppsøkt og konsultert med flere spesialister viser det seg at det er en ligamentskade i venstre kne.
Utrolig uheldig for jenta som er gullkandidat i alt hun stiler opp i, hun ville f.eks kjempet for sitt 3. strake slopestyle X Games gull i Aspen.

Kelly selv sier at skader er en del av sporten, og det er lite hun kan gjøre noe med annet enn å begynne rehabiliteringen og forberedelsene til 18/17 sesongen.
Hun understreker at hun ikke vil prøve å presse seg selv tilbake på ski før hun er 100% sikker på at alt er bra. – Jeg deltar i OL som tilskuer, og vil være der for  heie på mine landsmenn, avslutter Kelly.

Vi ønsker Kelly lykke til med oprasjonen, og håper hun kommer tilbake på ski slik at de Norske jentene får noe å bryne seg på.

Kommentarer