Next Generation Media har premiere på sin andre helaftens skifilm neste lørdag, og vi har i den forbindelse slått av en prat med NGM sjef Ola Sollie.

Ok, Ola, deres andre fullfilm produksjon; Hungry, hvor sulten er dere på å få vist frem hva dere har fått på tape i vinter?
Stemmer, film nummer to! Vi er selvfølgelig veldig sultne på å få vist frem det vi har drevet med i vinter. Vi føler selv at vi har fått til en mye bedre produksjon i år enn i fjor, så da håper vi selvfølgelig at seerne også synes det samme!

Du må nesten fortelle litt om sesongen som var. Den desidert kjipeste sessionen, hva skjedde?
Sesongen i år var jo latterlig kort, spesielt med tanke på å filme urban. Vi hadde vel vår første session i midten av desember, og siste i midten av januar. Men vi skal ha klart å få nok footage til en ganske solid urban part. Den desidert kjipeste sessionen var jo naturligvis en urbansession. En ganske lang s-rail i Lillehammer med et kronglete inrun. Etter 2-3 timer graving, alt for mange kanner med vann og poser med salt, holdt vi på i rundt 8 timer uten å få et eneste shot. Annet enn noen stoked kids som var der når vi gravde, men det teller jo ikke.

Mæd nedtur! Hadde dere en session hvor alt klaffet da?
Kickershooten vi hadde i Hafjellparken må jeg jo si at alt klaffet ganske bra. Roger hadde ordna et par scootere som ga oss hike, og solnedgangen var kanon! Det gjorde jo at lyset ble dritfett! I tillegg stompa kjørerne mye fett. Det eneste var at gutta var litt skeptiske til landingen før vi skulle starte. Vi hadde egentlig planer om å hakke opp hele landinga med spader for å mykne den litt, men klarte å huke tak i en kar i preppemaskin som fiksa det på et par minutter. Så vil vel si at shooten ble nærmest perfekt!

Emil Larsen, Foto; Hans Haug

Emil Larsen, Foto; Hans Haug

Dere har ordna dere en ganske fet kjøreliste, og vi gleder oss til å se klipp med f.eks. Øystein Bråten, Edvard Strand, Emil Larsen og Magnus Solheim, men hvor er Lars Tynes?
Vi begynner å få en bra gjeng nå, med variert kjørestil, så det er vi veldig fornøyd med! Lars Tynes var dessverre ute store deler av sesongen med ryggproblemer. Mulig han dukker opp et par steder i urbansegmentet, men forhåpentligvis er han mer med neste sesong!

Hvorfor heter filmen Hungry?
Navnet på filmen er ganske tilfeldig egentlig. Men gutta er jo alltid sultne på å få fete shots, samtidig som vi bak linsa er sultne på det samme. Så da gir det jo litt mening allikevel, eller?

Hva skiller Hungry fra Hold Your Horses?
Den største forskjellen er vel at vi har mer footage i år enn i fjor. I tillegg har vi fått kjøpt inn litt nytt utstyr, så i år har vi hatt muligheten til å filme i superslowmo, og det er jo kult! Samtidig har vi fetere urbanspots, også har gutta dratt på med fetere triks på spotsa. Vi har også fått til et par shoots med scootere, så da blir det jo som regel flere fete shots!

Er dere fornøyde med sluttresultatet?
Vi er nå ikke helt ferdig enda, men det begynner å ta form. Og ja, det ser bra ut! Så jeg håper det blir bra til slutt.

(vi var så føre var at vi spurte om dette i August.)

Hva er planene for kommende vinter, blir det ny film?
Planene er jo å få til en ny film. Nå er jo de fleste gutta ferdig på skolen også, så da blir det mer tid for alle til å bli med på turer og shoots! Forhåpentligvis tar vi et par skritt lenger opp og får til noe enda fetere!

AB- redaksjonen er i alle fall sykt gira, og vi blir å finne på premieren som tar sted på John Dee i Oslo 27. september, få ut finger’n og skaff deg billetter på bilettservice du også!
Neste uke dropper en omtale av filmen her på afterbang.no, så får vi se om sluttresultatet er like skiporno som Ola ymter til!

Kommentarer