Birk Ruud (16) fikk 2. plass i One Hit Wonder i Thredbo med en switch trippel 1620, han måtte se seg slått av Alex Hall som høyna med en 180.

Det er ikke så mange år siden jeg (red.) satt hjemme å spilte SSX on Tour, det eneste spillet på Xbox hvor man kunne kjøre ski. Jeg husker da jeg satt å holdt igjen rotasjonene, fordi trippel ble for useriøst, og så bare forstyrra ut. Hadde jeg vært kid nå, så hadde jo SSX on Tour vært det feteste spillet, i 2016 er nemlig trippel normen.

Det Alex Hall og Birk Ruud gjorde på One Hit Wonder på onsdag, gjorde jeg på Xbox i 2005. Switch trippel 1620, 1800… Dudes, jeg naila de greiene der på virtuell snø, og jeg dro dem ikke med safety grab! Jeg tok av meg skia og spant dem 3 ganger rundt kroppen, før jeg tok de på meg igjen og afterbanget på flata!

Birk Ruud’s switch trippel 1620 ser du her:

Hadde jeg aldri møtt Birk, hadde jeg trodd han var en TV-spill figur. Men hvem vet, siden Birk bare var liten pjokk da jeg spilte SSX, kanskje han trodde det han så var ekte.
Kanskje rett og slett EA Sports ikke var helt på jordet allikevel – Alex Hall er meldt savnet etter sin future spin, mulig han er i 2020, hvor folk faktisk tar av seg skia i lufta mens de quad corker.

Jeg synes 540 er det morsomste å gjøre på ski, men hvis 1620 er 3 ganger så gøy lurer jeg på om jeg henger etter. Det er uansett gøy å se ting man ikke trodde var mulig, jeg gnir meg i øya hver gang! Mamma sa man fikk firkant øyne hvis man spilte for mye TV spill, men det får man faen meg av å se på Big Air konkurranser også! Spinnvilt, det er det det er!

Kommentarer