Over ser du 13 år gamle Nico Porteous fra New Zealand kaste en diger dobbelcork 1080 med tweaked safetygrab. Han er kanskje en av de heteste prospektene i skiverden om dagen, sammen med søsknene Sildaru.

Det er ingen tvil om at gjennomsnittsalderen i parken er lavere nå enn det den var for 6-7 år siden. Men hva har vi her i våre terrengparker av gullunger?
Vi har funnet 2 norske gullunger under kriminell lavalder, som er igjen er lavere en den andre lavalderen, som shredder hardere en deg.

*Har du forslag til folk vi burde ha med i en slik artikkel, skriv i kommentarfeltet, vi lager gjerne en oppfølger!

 

Tormod Frostad, 12 år

Tormod repper allerede for Electric og er det nasjonale Faction teamets yngste kjører. Han er et veldig stort talent fra BSK, som virkelig drar på. Han vant både Snowstock og Norgescupen i Drammen i sin klasse.
Her er Tormods seasonedit:

Trym Sunde Andreassen, 14 år.

O’neill kjører og Kongsberg- gutt Trym Sunde Andreassen er eldstemann i denne artikkelen, men han er yngstemann på det nasjonale Völkl teamet. Teamet som hooker alle landslagskjørerne våre med utstyr, Tiril, Øystein, Felix, Johan osv.
Trym gjør det ikke så ille i konkurranser selv, og har blant annet med seg en  1. plass Norwegian Open slopestyle Overall 2013, og en 2. plass Norwegian Open BigAir Overall 2012!
Heldigvis tilbringer han ikke all sin tid på “trening” og konkurranser her er en edit med den lille tassen som viser at han har ganske rå stil på toppen av det hele!

 

Les også: Signa på stedet! Øyewear’s nye wonderkid!

 

Kommentarer