Gol Skipark har nettopp kjøpt inn ny stolheis og Rune Klemetsdal, daglig leder, avslørte for oss at de virkelig skal satse på park neste sesong.

Nyhetene for skisesongen neste år begynner å komme inn til redaksjonen, og en destinasjon som satser, er Gol Skipark. Anlegget har kjøpt inn stolheis og har store planer for parken.

Stolheisen har de kjøpt inn fra Norefjell, og den er ca 1 km lang. Den skal plasseres over den eksisterende t-krokheisen og gå opp til Skagahøgdi. Det betyr ski-in for de 37 familiene som har kjøpt hyttetomter på toppen, og mer snøsikkerhet for de som i fremtiden investerer i tomter eller leiligheter der oppe.

Laps-parken på Gol Skipark fikk mye omtale og vant til og med prisen for beste park da Stian Karlsen bygde den opp for to år siden. Ifjor hadde crewet hans ansvaret for Gråkallparken i Trondheim. Men idag fikk vi vite at det er store ting på gang på Gol neste år.

– Vi kommer til å satse på park neste år, sa en glad daglig leder, Rune Klemetsdal, til Afterbang.no på telefonen.

Foreløbig kan vi ikke gjenfortelle detaljene til våre lesere fordi ikke alt er på plass enda, men vi kommer tilbake med flere nyheter fra Gol. Av det vi fikk rede på, virker det som 17/18 sesongen kan bli episk.

Her er video fra når vi besøkte Golparken under #AfterbangTour:

#AfterbangTour – ep 4 – Golparken from Afterbang on Vimeo.

Kommentarer