Hva er din grunn til å sitte å lese denne artikkelen fremfor å gynge i en stolheis i solsteika?
Er du på skolen? Hvorfor det? Står du ikke faget om du ikke er der i dag? Har du tatt for mange fridager allerede, da er’u unnskyldt, denne er ikke til deg, du veit hva jeg snakker om.

Du har 4 dager fravær, sitter og surfer på afterbang i timen? Da har du ingen gyldig grunn. Du hakk’e lært noe i dag uansett, og du lærer ikke en dritt etterpå heller.  Estimert reisetid til local hill er 1 time og 45 minutter, fra skolen, inkludert hjemom, raske med seg planker og styrte en redbull.
Smell igjen læpptoppen, ikke les ferdig en gang. Innerst inne veit du hvor du skal være!

Å nei! Har du runda vgs og skaffa deg 9- 16 jobb? Stikk to fingre i halsen og send gårsdagens middag over kontorpulten, timelønna suger uansett, og sjefen nekta deg vinterferie i fjor.
Du sitter hjemme? Skal du på jobb etterpå? Det heter egenmelding din latsabb. Du ligger med ispose på knotten og har spydd i senga, ingen av de du jobber med er i bakken på denne tia uansett, du må jo ikke sende snapchat eller legge beviser på insta hver gang du har på googels.

Den avskyelige snømannen eller big foot, samma hvem du skylder på. På en dag som denne, egentlig alle andre dager også, men spesielt på en dag som denne må ban bare klikke på seg skia, ha det fett, ikke sant? Før du veit ordet av det er du gammal, fått deg dame, lån, bil, bikkje og unger. DA har du ikke tid, ikke har du kropp og energi til det heller. Nå har du tid, da må du bruke den, det viktigste her i livet er og gjøre mest mulig av det du har lyst til, når du har lyst til det.
Når jeg ikke har knær, har fått grått hår, og selv en liten flatbox bare er å se langt etter, er det ikke kontordager, middagsselskap med folk jeg ikke liker, eller forelesning jeg kommer til å savne. Det er alle dagene jeg ikke hitta den jævla flatboxen når jeg kunne.

Denne artikkelen skrev jeg en solskinnsdag i April i fjor, jeg dreit meg ut da. Skulle skrive bachelor til en utdanning jeg aldri ble til å bruke. Skrev dette her isteden, like lite effektivt. Dessuten sto jeg den oppgaven etter å ha skrevet 4000 ord natta før jeg skulle ha levert`n. Bachelor blir bedømt til stått eller ikke bestått, om den er jævelig bra, grei nok, eller akkuratt på håret spiller ingen trille. Men jeg har lært av mine feil, jeg er ikke på jobb i dag, jeg er i bakken, hvor er du?

Kommentarer