Det er stille dager på skifronten i Norge om dagen. Det er bra park i både på Galdhøpiggen og Folgefonna i sommer, og hvis du scroller instagram kan du se Birk Ruud og Øystein Bråten kjøre noen vanvittige moves på elementene til Even Sigstad i Juvassparken.
Apropos Even, er han akkurat blitt nominert til Amandaprisen under «beste klipp», for sitt arbeid med Field Productions Supervention 2.

Espen Berg-Johnsen som er hovedtrener for NTG Freeski har fått med seg PK Hunder og Magnus Solheim som hjelpetrenere. Det vil si at Gaute Foss Morken og Bendik Øye har fått seg annet å gjøre.

Internasjonalt er jævla mange veldig forbanna på Revision Skis, som tilsynelatende har til gode å levere skiene folk bestilte på forhåndssalg i fjor. Vi i Afterbang har snakket med noen av svindelofrene og kommer til å lage en lenger sak etter hvert som senarioet utløper seg.
Det har også kommet frem at Dew Tour vil fungere som OL kvalifisering til vinteren, i hvertfall for de Amerikanske kjørerne. Dew Tour kommer også til å videreføre Team Challenge konseptet som ble introdusert i fjor, det blir spennende.

Magnus Granèr har også droppet interessant footy hvor han kjører en ski ganske utenom det vanlige. Spørsmålet er om ikke dette er starten på hans nye pro- modell serie; The Swerveminator, og at den i fremtiden kommer til å bli alles førstevalg når de skal trene til Swervelympics i 2020. Skrt! Mer om den skien kan du lese her: Spennende variant fra ON3P

Ellers har vi satt i gang planleggingen av fortsettelsen på Afterbang Tour, og kan bekrefte at det blir besøk i Skarslia, Ål og Drammen Skisenter, i tillegg til at vi kommer til å besøke noen av de sentrene vi var i igjen, som f.eks. Vierli, Raulandsfjell, Bualie og Hovden.

De mest ihugga leserne vet kanskje at Shredaktøren også skriver for Tacky.no, og denne uka ble både han og skatenorge offer for fake news! Det er ikke ofte fake news rammer ekstremsport nyhetene, det eneste jeg kommer på er Gus Kenworthys forsøk på å se litt villere ut i pipen.
Forrige ukes store nyhet var at Fredrik Tangerud hadde kickflippet 18 trinneren utenfor Vika kino, men bildet viste seg å være photoshoppet og et pr- stunt under årets Oslo Games. Tacky har respondert med å love bort 5000,- kr til den som derimot klarer å tricke trappa! Så hvis du kjenner noen råe skatere får du linke dem til challengen.

Kommentarer