Faction Skis stiller med et av de kvasseste teamene i bransjen. Kongen av SLVSH games, Antti Ollila, shiftyguru Daniel Hanka, fleksernes gudfar Adam Delorme, Tim McChesney og Alex Hall. Lista er lang, vidunderbarna Kelly og Henry Sildaru, medaljevinner fra X-Games i Lillehammer Giulia Tanno, og Duncan Adams må også nevnes. Også er det jo legenden selv, mannen på toppen av fjelltoppen, den sagnomsuste Candide Thovex.

De blir alle å se i The Faction Collectives nyeste skifilm, «This Is Home». Det blir også en nordmann! I den aldri så stjernespekkede kjørelista til Factions nye filmprosjekt dukker også Eirik Sæterøy opp!

Sæterøy slo for alvor gjennom internasjonalt forrige vinter, da han vartet opp med X-Games Norways villeste triks i Hafjell. Hans switch left pre nose dobbelcork 1260 fikk konkurransens høyeste singel score, og sammen med et solid andre hopp sikret han seg sølvmedalje i big air konkurransen. Nå slår han også igjennom med sin første store filmopptreden.

– Det var ganske gøy! Rått å få muligheten til å filme med de store gutta. Jeg var med på shoots i Tsjekkia og Sveits. Tsjekkia var en type park shoot. Ett hopp med QP på siden, bowl bak til samme landing og et par shootout rails.
Verbier var mer en backcountry greie med selvbygde hopp rundt om på fjellet på utsiden av anlegget, forteller Eirik til Afterbang.

Eirik forteller at opplevelsen ga mersmak, og at han håper det blir mer film ved siden av konkurransekjøringa i fremtiden.

Det er ikke ofte norske kjørere dukker opp i internasjonale produksjoner, så vi er stoked på Eiriks vegne. Traileren vitner om en intens film, med mye hissig shred. Etienne Mérel, som står bak produksjonen, er samme mann som ga oss de vanvittige Faction Collective episodene. Dette blir bra, vi gleder oss!

Les også: – Ulempen med å være på landslaget er at det blir lite tid til damer!

Kommentarer