Thomas Trads og hans Norske homies Christian Nummedal og Ferdinand Dahl har vært ute og shredda, slik at du kan runde av året med litt griselekker kjøring fra Absolut Park.

Hello Alle Norske Kompiser,
Dere ønskes alle et godt nyttår fra meg og resten av kongeriket, Danmark. Jeg snakker på vegne av hele landet når jeg sier, at det er bra å være dansk i Norge. La 2018 bli året, hvor gode gamle edits får oppmerksomhet, fremfor et 10 sekunders klipp av en tripple uten grab på insta.

”Absolut Park// Feel In Charge” er ennå en edit produsert av meg, og filmen blir med tiden legendarisk. GoPro, Final Cut X og mye effekter er oppskriften på en edit, som i gjennomsnitt får 260 views. Nylig World Cup konge, Ferdinand Dahl og Big Air Master, Christian Nummedal, sørger for bangers mens jeg sørger for krasjene. Det er perfekt.

Pls. Like, Share & Rate It Up

Edit: Absolut Park// Feel In Charge
4.5Swagpoints
Reader Rating: (5 Votes)

Kommentarer