I dag melder Skiforbundet at  Christopher Frankum skifter jobb internt i forbundet. Han tar nå på seg ko… rollen som ny markedssjef i alpint i Norges Skiforbund, etter å ha jobbet som sportssjef i freeski, og vært med på å bygge opp NOR Freeski siden det startet.

– Opparbeidelsen av Freeski i Skiforbundet har vært en fantastisk reise. Det er så vanvittig mange minneverdige øyeblikk, opplevelser, utvikling og lærdom som har funnet sted gjennom årene som har gått. “Nor Freeski» har på mange måter vært en livsstil, og jeg er svært takknemmelig for alt det har gitt meg. Muligheten som nå dukket opp i alpint, er svært motiverende og føles som et naturlig og svært spennende steg videre. Jeg ser veldig frem til å ta fatt på disse oppgavene i tiden fremover, sier Frankum til NSF.

Vi ønsker’n lykke til uten tupp i begge ender. Christopher har utvilsomt gjort mye for Freeski i forbundet, men vårt freeski høydepunkt med Frankum kommer nok alltid til å være hans rodeo 540 Stale+Nose fra Field Productions “Eyes Wide Open”.

Kommentarer