Fra pressemelding: For Henning Hansen Pytte gikk guttedrømmen i oppfylte under lørdagens SnowStock. To år på rad har Henning kommet til den prestisjetunge Bigair finalen og endt på andre plass, men i helgen tok han revansje og vant etter rå og solid hopping.

På de 17 årene SnowStock har arrangerte sin legendariske Bad Ass Of The Year har tittelen kun en gang tidligere i 2003 havnet hos en Kongsberg kjører, så dette var stort for både arrangør, publikum og utøver.

Solid kjøring av Bad Ass Henning Hansen Pytte!

BadAss klubbfinale:

Henning og Trym Sunde Andreassen fra Kongsberg Freestyle klubb kjørte en heftig finale mot hverandre under lørdagens SnowStock. For Trym var dette hans første BadAss finale, så en andreplass bak kompisen var omtrent som en seier å regne.  Robert Andrè Ruud fra Ål tok tredje plassen.

 

RESULTAT  for junior og senior under SnowStock BigAir, tidligere på dagen.

Topp tre, Junior

  1. Tevje Skaug, Kongsberg Freestyleklubb
  2. Trym Sunde Andreassen, Kongsberg Freestyleklubb
  3. Vegard Håheim Lund, Suda IL

Topp to, Junior (jente)

  1. Helene Gullbrå-Eriksen, Voss Freestyleklubb
  2. Tiril Hansen Pytte, Kongsberg Freestyleklubb

Topp tre, Senior

  1. Christian Nummedal, Hakadal Freeski
  2. Ferdinand Kjellberg Dahl, Ingerkollen Slalåmklubb
  3. Birk Ruud, Bærum skiklubb

For full liste se: http://snowstock.no/resultat/

Verdensrekordforsøk på rail:

Det ble kjørt timevis på den rekordlange railen i Kongsberg i helgen, men det ble ingen ny verdensrekord under helgens rail forsøk.

De to foregående årene har Magnus Skotte Nøsteng og Simen Aaresth Gjelsvik satt hver sin rekord på railen og arrangøren hadde bygget den ut fra 96meter til 120meter og i år til hele 132 meter.

Dessverre kom verken Simen eller Magnus kom helt ned i år, men både arrangøren og deltagere ser ikke bort ifra nytt rekord forsøk til neste år, for rekorden skal tilbake til Kongsberg.

Kommentarer