En knapp halvtime med toget fra Oslo S, i Hakadal, ligger Varingskollen. På denne tiden av året bader parken i sol fra morgen til kveld. Det betyr at hvis det er fint vær er backdroppen vakker og landingene myke.

Vi tok turen forrige helg og fikk sol og påskeføre i parken. En park som får prima tilbakemelding fra kjørerne våre, Jonas Kil Nilsen, Erik og Lars Michelsen, og Anders Haugerud.

– Varingskollen var LIT! Parken var tight, men samtidig som grusomt fet bygd. Fete linjer, med mange muligheter. Hoppene var bra bygd, selvom jeg kunne ønske meg at de kunne vært hakket større. Ellers var det helt konge! Sier Anders som ble med på sitt første #AfterbangTour stopp.

– Første tour med Afterbang var najan! Jævlig ålreit gjeng, enkel og komme inn som ny. Enormt god stemning med gutta.

Jonas på førstehoppet i parken. Deretter er det mange seksjoner med flere muligheter. Hopp, corners, rails og bokser.

Jonas, som på si side nå har kjørt 35 #AfterbangTour stopp, var også storfornøyd med dagsturen til Nittedal.
– Varings var sykt knekk! Nostalgisk, med forholdsvis like linjer slik det var under «the golden days». Skikkelig vår-shred, og mange morsomme rail-linjer å velge mellom. Som alltid lite kø, og alltid god stemning!

Sol, morgendis, nypreppa park og lite folk. Hva mer kan man be om?

Erik Michelsen, som også har blitt en stammgjest på tur roser også lekeplassen i Hakadal.
– Utrolig mellow og morsom park med mange kule features og fete linjer. At vi i tillegg hadde flaks med været og fikk påskeføre var bare prikken over i-en for turen vår til Varingskollen. Morsomste feature var definitit den store tuben midt i bakken, avslutter Erik.

Afterbang Tour s3 ep3 Varingskollen from Afterbang on Vimeo.

Kommentarer