Halvannen time fra Oslo finner du et av Norges største skisenter. Med 14 heiser, 30 nedfarter, 2 parker og et enormt terreng utenfor løypene, er det umulig å kjøre hele fjellet på en dag. Vi tilbrakte mesteparten av dagen i terrengparken ved sentralområdet. Den har flust med bokser og rails, i tillegg til en liten men morsom hopplinje.

 

Nydelig vær og morsom park! Jonas på siste elementet i parken.

Dette ble tidenes første #AfterbangTour med kollektiv transport. Vi dro dit med Norefjellekspressen.
Norefjellekspressen går hver lørdag og søndag gjennom hele sesongen frem til søndag 21 april. Den kjører fra Bussterminalen kl 08.00.
Vi ankom til sol og litt plussgrader, så stemningen på fjellet var helt påske, selv om vi er midt i februar.

– Norefjell levert knallføre og comfy park med et et bredt utvalg av parkelementer. Å ta turen med bussen fra bussterminalen i Oslo var definitivt noe å anbefale hvis du har tenkt deg til Norefjell. Veldig hyggelig bussjåfør, god plass i bussen og komfortable seter, forteller Erik Michelsen.

Erik midt i en safetyslide blind 270.

Jonas, som vanligvis er sjåfør på Afterbang Tour, var også fornøyd med å ta buss til bakken.

– Norefjell var like koselig som alltid; fint vær, slush og god stemning! Definitivt Sør-Øst-Norges mest undervurderte anlegg. Dessuten var det meget chill å kunne ta express-bussen rett fra Oslo sentrum. Sov både på vei til og tilbake, noe som var sykt smud i forhold til å sitte bak rattet. Kan anbefales på det sterkeste! Gucci Manuccii! Sier Jonas Kil Nilsen.


Bussen kjører deg hele veien til bakken, og har gunstige priser om du vil ha en t/r pakke inkl. dagskort.
Mer info her: Norefjell ekspressen

#AfterbangTour – s3 ep2 – Norefjell from Afterbang on Vimeo.

Kommentarer