25 minus ville nok fått Johanne Killi til å skjelve i buksene, men Afterbang Tour gjengen kledde på seg det de hadde med av klær og gikk løs på Hovdenparken.

Det er litt av en lekeplass Hovden byr på i disse dager. Toppen av parken tar deg med gjennom en railgarden med rails og bokser i alle fasonger og størrelser, den byr også på et par små lekne blå hopp. Det er så mange linjevalg i Hovden at du kan kjøre en hel dag og bare kjøre forskjellige linjer gjennom parkene.

Når du har kost deg gjennom jib seksjonen på toppen ser du et inngjerda område med enda flere features. For å komme seg inn må du hoppe over den velkjente «Jerrytrapen», som bevokter området, og sørger for å filtrere ut de som ikke har noe der å gjøre.
Vår kameramann Hugo tok av seg brettet og klatret over Jerrytrappen, da var skipatruljen kjapt tilstede.  Nå hadde vår kameramann med seg en del utstyr han ikke ville hoppe med, og det var forståelig. Men, kult å se at de som jobber i bakken passer på! Jerrytrap er ikke noe tull!

Skal du inn i svartparken i Hovden, må du hoppe over tønna!

I svartparken er railsene større, lengre og høyere, og hoppene er gigantiske. Ikke rart HSG elevene er hissig på corken. Har du baller og tørr og dra til, kan du gjøre de største triksa på Hovden hoppa.
Ved siden av jumplinen er det fler hips og mer moro, før det hele avsluttes med et par rails til slutt.

Her er det rigget for luft under skiene!

– Hovden hadde en suveren park, forteller Lars Michelsen til Afterbang.

– Hovden er nok den mest gjennomførte parken jeg har kjørt i Norge! Den har rails og bokser i alle størrelser og alt fra små hopp og jerrytraps til større og mer seriøse elementer som f. eks hoppene i svartlinja. Perfekt føre til tross for temperatur godt over 20 kalde, tilføyer tvillingbror Erik.

Det er ingen tvil. Parken er den beste vi har kjørt i vinter. Alt var på stell; buer, shape, utvalg, mengde, fart og kreativitet. Digger du å kjøre park, bør du ta en tur til Hovden!

#AfterbangTour – s2 ep7 – Hovden from Afterbang on Vimeo.

Kommentarer