Det var ikke mange skidestinasjoner som overasket oss mer enn Vrådal da vi tok runden forrige vinter, denne gangen kom vi til mer snø og en nyåpnet blåpark!

Nyheten for året er altså park. Parken består av to blå-hopp, to blå table tops, to bokser, en quarterwall, i tillegg til en ganske fun feature i high-rollers med side-tranny, altså bølgelandskap hvor man kan hoppe overgang frem og tilbake på sidene.

Hovedattraksjonen i Vrådal er fremdeles det vanvittig råe terrenget, og der vi ikke hadde nok snø i fjor, under den griselekre 8-seters stolheisen, ligger det nå et godt lag med pudder. Det gjorde det mulig å kjøre full pupp nedover, til de danske turistene og hytteeiernes store begeistring.

Gutta på tur!

– Vrådal leverte en leken og morsom park, men det beste med anlegget var definitivt mulighetene utenfor de oppmerkede og preparerte løypene. Bortimot uendelige muligheter med drops og hopp. Dritkult anlegg, fortalte en entusiastisk Erik Michelsen etter å ha besøkt Vrådal for første gang.

Jonas Kil Nilsen, som også var med på Vrådal besøket i fjor, var i likhet med Michelsen kjempe fornøyd.

– Vrådal var helt fantastisk bra! Vi nøt godt vær, og ekstremt gode snøforhold. Parken var kanskje ikke den drøyeste vi har besøkt i år, men man må jaggu berømme Clinton Butcher for det han klarte å stelle i stand. Masse fete trannies og cornere.
Høydepunktet var likevel å kjøre i skog/bc. Ekstremt lekent fjell med masse små jibs, hopp og klipper. Dessuten var det en god mengde pudder å ta av, noe som gjorde besøket helt perfekt! Vi ble til og med innkvartert i en hytte til mange millioner, så levestandarden var høy, til for tross for at ovnen ble rævkjørt av all frossenpizzaen.

Hele episoden ble også filmet i et tresifret antall frames, hvilket selvfølgelig har resultert i noen grådig seige slowmotion shots! N’joy!

#AfterbangTour s2 ep6 Vrådal from Afterbang on Vimeo.

Kommentarer