Team Afterbang har vært i Norefjell mange ganger, men vi har aldri kjørt deres main park, i hvertfall ikke på film. Det har vi denne gangen, og den leverte.

Turistheisen gir deg effektive hotlaps, og selv om vi cruiset en søndag var det ingen kø i denne delen av anlegget. Parken starter med 2 små hopp, og er krydret med forskjellige rails og bokser som gir en runde 7-8 hits.

Vi tok også turen innom sidehitten som ligger mellom  Norefjellstua og 2 seter stolheisen, hvor de som har fulgt med på Afterbang i mange år, kanskje har sett Jonas Kil Nilsen og Shredaktøren shredde lateseason 2015. Nå ligger det ca halvannen meter mer snø her, hvilket gjorde at man kunne sende den betraktelig mye lenger!

Det er enkelt å ta seg til Norefjell fra Oslo, du kan selvfølgelig fyre opp din egen bil, eller du kan kline til og ta Norefjellekspressen. Står du klar på bussterminalen
kl 08:00, og spiser frokost på bussen, har du skia på beina og er klar til shred kl 10:00.  Er du under 17 eller har studentbevis får du både buss t/r og heiskort for en 500 lapp, er du litt eldre må du ut med en 100 lapp ekstra, men det er det verdt.

Alt om Norefjellekspressen finner du her

Norefjell er et stor anlegg, og man skal kjøre fort om man skal rekke hele fjellet på en dag. Denne gangen besøkte vi f.eks ikke Bøseter siden, hvor det også står en park med litt snillere elementer enn i main park. Vi rakk derimot og ta en tur med den flunkende nye stolheisen på tampen av dagen. Når du står på toppen av Norefjell og skuer ut over vårt langstrakte land, er det nesten som å være på Alpeferie, bare 2 timer unna hovedstaden!

Afterbang Tour s2 ep5 Norefjell from Afterbang on Vimeo.

Kommentarer