Fantastisk vær fikk vi ikke, men snøforholdene var himmelske! Da vi dro til Raulandsfjell fikk gutta bade i halvannen meter løssnø!

Ved soloppgang tok vi den korte turen fra hyttefeltet på Vierli til Raulandsfjell. Natten hadde gitt 30 myke, så stemningen i gruppa må kunne veies til 1000 mg taurin. Morgenfuglene i Raulandsfjell crewet spanderte kaffe og åpnet heisen slik at vi fikk en ekstra time på fjellet.

Skiers right, ved det første åpne henget, hvor du har utsikt over Totak- vannet, satte vi igang med dagens prosjekt, backcountry kicker. Etter et par timers svetting, kaving og vasing i snøen, var den på plass. Gutta var fornøyd med hoppet, men landingen var ikke alle like entusiastisk over.
Marius Annmark, som var en av de som klassifiserte landingen i henget som særdeles “Rowdy”, satte backflip da han firsthittet morgentimenes byggprosjekt.

Ingenting er som backflips når det er skikkelig pudder. Foto: Scott Kvitbberg

Etter å ha lagd noen digre krater i pudderlandinga gikk gjengen løs på Raulandsfjells beste feature; skogskjøringa!
Noen hevet kanskje ett øyenbryn da vi i fjor sammenlignet opplevelsen med Japan, men etter dette er det vel ingen som kan så tvil over påstanden.
Jonas Kil Nilsen, som nå har vært med på over 20 #AfterbangTour stopp beskrev dagen perfekt:

– Det er den beste pudderskiopplevelsen jeg noen gang har hatt!

Jonas Kil Nilsen var i strålende humør.
Foto: Scott Kvitberg

Denne runden var vi hele 9 mann og hadde med mye forskjellige kameraer, allikevel var det Andres Ydstebøs “Daddy Cam” som ga de riktige bildene, da vi prøvde å fange skigleden på film. Vi har nå sortert minnekortene og tar deg med på eventyr i ett av Norges morsomste skianlegg! Du får også en rå linje med Karl-Kristian Muggerud, som også koste seg i vinterparadiset.

Afterbang Tour s2 ep4 Raulandsfjell from Afterbang on Vimeo.

Kommentarer