Forrige helg dro vi Uvdal Skisenter og innkvarterte oss i penthouseleiligheten med utsikt over parken. Denne helgen var perfekt for oss med tanke på besøk, videokonkurransen Uvdal Shredit var som skreddersydd for vår gjeng, så vi valgte å slå to fluer i en smekk og la gutta få kjøre både AB Tour og konkurranse!

I premiepotten lå det 7500 kr for beste ski edit, så det ble dra-på-faktor i Clint Butchers nyshapede lekeplass i bunnen av fjellet. Uvdal Shredit bød også på et par features utenom det vanlige, i tillegg til roofdrop fra hyttepalasset til Espen Kjelstad, lagde Clint og Shapecrew en bowl formet som Uvdals logo i bunnen av parken. U-owlen ble hedret med egen nightsession Lørdag kveld.

Det blir hard konkurranse om premiepotten da mange kjente fjes tok turen til Uvdal denne helgen. Vi var vitne til hissig followcam lines med Renolen brødrene, og vågale stunt fra Eirik Zahl Slora og hans crew. Det blir spennende å se kvaliteten på filmene som kommer, og hvem som casher inn premiepengene. Selv hadde vi med oss hele det nye JBS Sport- teamet på ON3P ski, i tillegg til favorittkjørerne dine fra Wicked Tuna Gang og et par andre ringrever!

En ting er i hvert fall sikkert, alle som besøkte Uvdal forrige helg hadde en heidundrende opplevelse, enten det var i parken, løypene, skogen eller afterski. Stemningen var prima!

Vi benytter også anledningen til å gi en stor shout out til alle som gjorde en hederlig innsats for å få start på kassa til Jonas, da vi skulle dra hjemover på søndagen! Kudos!

Kommentarer