Årets AfterbangTour avsluttet med slush, sol og parkshred i Ål Skisenter. Crewet som mer eller mindre har blitt den faste gjengen på årets tour tilbragte hele helgen i solveggen i Ål, det ble en perfekt avsluttning på sesongen.

Med optimale forhold holdt ikke gutta igjen. Både Erik, Jon Martin og Jonas landet nye triks. I slushen ble det rikelig med med dype carves og butters.

– Ål var helt sykt fett! Ble meget lei meg da jeg skjønte at avslutningshelgen i Tryvann måtte ofres, men Ål leverte! En liten og flowy park med mange hits og fete features. Dessuten minnet fjell og terreng litt om USA. Gleder meg til å returnere til neste år, sier Jonas til Afterbang.

Dette er andre sesong Jonas kjører samtlige AfterbangTour- stopp, og kan nå skilte med 32 totalt.

Jonas med ett lekkert road gap.

– Ål var helt rått! Bratt fjell med kult terreng og selv om parken ikke har de største elementene var det god flyt gjennom hele og med strålende sol begge dager var det bare å sende til flatz, legger Jon Martin til.

Shredaktøren fikk også lekt seg litt i parken.

– Ål skisenter var en utrolig deilig og myk avslutning på en lang sesong. Ål leverte fine løyper, leken park og mye bra offpiste. Dette er definitivt et skisenter jeg ser frem til å besøke igjen, avslutter Erik.

Nosebutter cork 900 tailgrab signert Erik Michelsen.

Shout out til alle som har vært med oss på tur i vinter, anleggene som har hatt oss på besøk, de vi har møtt i bakken, JBS Sport for noen utrolig danke ski, GoPro og Active Sport. Ekstra shout out til Dre Pro, AKAJ, Newstreet Melody og alle andre som har bidratt med musikk. Dette har vært en rå sesong!

#AfterbangTour – s2 ep15 – Ål Skisenter from Afterbang on Vimeo.

Kommentarer