Årets AfterbangTour har bikka 400km og destinasjon nummer 11 er Golsfjellet Alpinsenter Bualie. Her ble det en innholdsrik, 2 dagers session hvor vi også fikk shredde med elevene fra Hallingdal Folkehøgskule.

Det var ikke før vi stod i heisen første turen at Shredaktøren oppdaget at minnekortet hadde blitt igjen hjemme. Heldigvis er det ikke lange turen fra Gol til Bualie, så det ble fort ordnet opp i. Vel oppe for andre gang Lørdagsmorran ble vi tatt i mot med åpene armer av både de ansatte og værgudene. Det var påskestemning, enda det var et par uker til påske.

I år har vinter’n vært mer gavmild i Hallingdal, og det preger mulighetene. Vi besøkte Bualie også i fjor, men da var det ikke mye snø utenfor de preppede løypene. I år kunne man benytte seg av terrenget.

Morsomt fjell med lekne linjer ned til parken!

Bualie er et lite anlegg, men det betyr korte heisturer. Fra toppen av heisen finnes det muligheter for softshred og skogskjøring både skiers left og skiers right, uansett hva du velger sklir du rett inn i parken som starter cirka midt i anlegget.

Parken designet av Lauritz Slettemoen bød på både bokser, rails og tubes i tillegg til et par hopp. Litt avhengig av hvilken linje du kjører, kan du beregne en 7-8 hits på en lap. Det er snille railelementer, så hvis du er gira på å lære deg noen nye komboer er denne parken en perfekt arena.

Jonas Kil Nilsen med en corka 3’er.

Søndag var vi ikke like heldig med været, men vi fikk selskap av elevene fra Hallingdal Folkehøgskule – Skaga. De var down på shred og pizza, så det ble stemning til tross for at sola hadde gjemt seg.

#AfterbangTour – s2 ep11 – Bualie from Afterbang on Vimeo.

Kommentarer