Etter en god lørdag i Kvitfjell, tok vi søndag turen til naboen Hafjell. Terrenget i Hafjell er kanskje ikke like spennende som i Kvitfjell, men anlegget med utsikt over fakkelmannen tilbyr 2 parker, og mainpark er packed! Nypreppa hopp, rails og sol møtte oss. Alt var rigga for en kanon dag i bakken.

– Hafjell var sinnsykt fett som alltid! Definitivt et av favorittstedene mine. Store hopp, masse fete og varierte rails. To parker, gjør at man får tilfredsstilt alle parkbehov, sier Jonas Kil Nilsen til Afterbang.

Jonas i en handdrag 360 nosegrab. Foto: Gisle Johnsen

Markus Elvebakken som tok over som parksjef før sesongen har dekorert Main park litt annerledes enn tidligere år.
Det nye hoppet i midten har egen startkul og er ganske svært, selv om hangtimen i trippelinja kanskje er hakket kvassere, kjørte vi i midten da det var der sola stakk først frem.

Blant railsene finner du endel varianter du ikke får kjørt så mange andre steder. Erik Michelsen var stoked på 3 swappen på den digre flat-down-flat-down railen nesten øverst i parken. Men gutta slet med årets nyinvesteringer, 15 m quadkinken og 12 m s-rail som Markus bestille fra Bourbon Rails før sesongen. I Main park er det nok å bryne seg på!
Hafjells parktilbud er rett og slett så stort at man burde sette av et par dager hvis man vil shredde på alt.

Dette er episode 10, og det er først i Hafjell gutta har fått lappet park med stolheis. I mainpark er det stolheis som gjelder, og det er deilig hvis du skal lappe park en hel dag.

– Hafjell var helt rått, store velbygde hopp og spennende rails! Chill med stolheis og mange hits per lap, sier Jon Martin Mathisen, som besøkte Hafjell for første gang.

Lillehammer er rett og slett the place to be! Kvitfjell og Hafjell leverte varene. Det ligger enormt mye snø og arbeid bak disse parkene, og det kjenner du når du kjører dem også.

Afterbang Tour s2 ep10 Hafjell from Afterbang on Vimeo.

Kommentarer