Etter en lang dag i bakken i Hovden på tirsdag ble gutta enige om å begynne å bevege seg mot Hafjell. Rundt 21.00 rullet vi ned fra fjellet i Bykle kommune, det ble kjørt på skift. 07:30 onsdag morgen, sto vi parkert i bunnen av Hafjell, et døgn foran skjema.

Det var en sliten gjeng som våknet til lyden av Hafjell- gondolen, og etter et morgenmøte bestemte vi oss for å rulle ned til Lillehammer og sjekke ut forholda på den legendariske Stampasletta.
Vi raida Kiwi’n ved siden av for firstprice pølser og Seidel, og rigget oss til på Stampa for en lenger session. Lyset var magisk og vi fikk et par nydelige shots med Hugos 35mm og redaktørens Black Magic kamera. En bra dag, og fin oppladning til bakken dagen etter.

Torsdag hooket vi opp med flere kjentfolk fra Wicked Tuna Gang, det var helt optimale forhold i Backyard. Nypreppa, blå himmel og lite vind. Vi var til og med så heldige at vi fikk noen runder helt for oss selv.

Backyard hadde 3 linjer med et variert og fett utvalg av rails og bokser, i tillegg til et mellomstort og ett lite hopp. Godt med fart og mellomrom mellom elementene gjorde det lett å variere linjene også. Jonas hadde flere top to bottom runs det luktet svidd av!

Vi fikk med oss at svartlinja var åpen også, men denne dagen fristet det rett og slett mer med det lekene alternativet i Backyard.

En ekstra shout out til Dre Pro for å la oss bruke hans gromme lydverk på Hafjellparten, vi er ultra stoked på denne episoden, og håper dere er det også!
Next up, Kvitfjell!

Se Også:
– #AfterbangTour – ep1 – HOVDEN
– Afterbang Tour – Pilot

Kommentarer