Da har vi også vært innom Vrådal, og begynner å få mange skisentre under beltet. Det var i utgangspunktet meldt ganske dårlig vær, men når vi våknet opp til bluebird på toppen av Vrådal Panorama ble det umiddelbart bra stemning!

Utsikten fra hyttefeltet på toppen er formidabel, og at du kan skli rett bort til toppen av bakken gjør det hele til et av de beste stedene du kan våkne opp, i hvert fall på en dag som dette!
Det har vært litt lite snø i vinter, men det var nok til at vi kunne bevege oss litt utenfor de preppa løypene. Vrådal er nemlig bratt og byr på mye kul skogskjøring. Dessverre burde vi hatt et par centimeter til før vi kunne tatt i bruk alle mulighetene, men Anders og Jonas fikk allikevel lekt seg.

I bakken var det optimale forhold, og med bratte brede løyper fikk gutta gjort noen gromme carves. Ekstremt effektiv kjøring må vi også kunne skryte på Vrådal, som stiller med 8 seters stolheis fra topp til bunn, vi har vanskeligheter med å se for oss at dette er et anlegg som sliter med for lange heiskøer! Det var alpeferie vibes i bakken, og vi kan ikke si mer enn at vi hadde nok en strålende dag på fjellet!

I bunnen av anlegget ligger også en skatepark, der benyttet vi oss av litt alternativt inrun og gutta fikk jibbet frem en intro. Snurr film, n’joy!

Kommentarer