Vierli er kjent for park, og den var i tipp topp shape da vi tok turen i helgen! Arbeidet Vierlis profesjonelle parkshaper Lukas Vesely har lagt ned er formidabelt. Flust med rails og hopp i forskjellig lengder og størrelser. Det hele kombinert med en koppheis det er spandert litt futt i, blir det tett mellom lapsa i parken. Vierli er også rause med åpningstidene, selv på lørdag! Du kan gjøre som oss og starte lørdagen med shred fra 10-16.30, ta en liten pause og stikke rett ut på kveldskjøring fra kl 18- 21! Digg!

Vi lappet parken til knæra var hovne og minnekortet fullt. Jon Martin Mathisen er kvitt plagene i ankelen og var down på litt send igjen, Anders Lysne som dere kanskje husker fra «BLUE» har også hevet seg med på turen da vi okkuperte Rauland. Til og med shredaktøren som knakk kravebenet tidligere i vinter fikk lekt seg litt i raillinja, det lukter comeback!

Vi har hatt suksess med norsk rap og Dre Pro i et par episoder, denne gangen har vi klint til med Dårlig Vane og deres track «Ikkje La Meg». Det er vi taggad på!
Len deg tilbake og skru opp lyden på fullt, episoden denne gangen er noe kortere en vanlig, men det går som sagt fort i Vierli Terrengpark!

Vi har vært griseheldig med været hittil på turen, men denne gangen måtte vi ta til takke med gråvær og snø, men vi griner ikke av den grunn – Vi har nemlig vært i Raulandsfjell Alpinsenter og kjørt pudder til pungen også, den episoden kan du bare glede deg til!

Kommentarer