Det var ikke bare, bare å kjøre Gaustablikk – Geilo, Google maps fant den ene etter den andre ruta, og hver gang kom vi til en nedsnødd vei og måtte snu. Turen som skulle tatt omlag 3 timer ble i hvert fall doblet. Men etter å ha kjørt tilbake til Kongsberg, som for øvrig virker som Norges navle hvis du skal besøke skisentre her til lands kom vi frem.

Det var noen trøtte tryner som våknet opp i Geilo, men når du gløtter opp på en nyshapet park og skimter blå himmel mellom skyene kvikner du fort til. Vi startet Geilo oppholdet med Fjellparken som bød på en rå rail line skiers left, og 2 luftige hopp på skiers right. Kombinert med effektiv heis rett ved siden av ble det mange laps på gutta, og shotsa kom på løpende bånd. Selv om Jonas ikke var helt i 100 over stilen, fikk han dratt frem begge 6’erne, og Marius satte bakkerekord med sin rodeo 540 på første hoppet. Fjellparken er ikke Geilos lengste park, men det er mye gg’biter på lite areal, det er fett!

Dagen etter hadde vi håpet på å få kjøre Tirilparken, men den var dessverre for oss ikke helt ferdig. Så vi kjørte bort til Kikutparken istedenfor, hvor det viste seg å være mad good vibes og masse elementer å kjøre på. Geilo er et mekka for deg som elsker å kjøre park, men 3 alternativer i Norgestoppen er det umulig å kjede seg, i Kikut fant vi også Bendik Øye og den nybakte X Games vinneren fra Aspen, Øystein Bråten som ble med en runde gjennom fjellets lekeplass. 2 dager i Geilo is a wrap, og damn guys, det var liiiiit!

Vi har funnet frem den dopeste tracken vi hadde på lager og kutta de 2 dagene våre ned til en banger parkpart. Hvis du synes videoen er fet, så kan du jo tenke deg hvor epic vi hadde det! Peace!

Kommentarer