Etter en liten pause har Jonas og Michael grodd nok ben til å samle nytt crew til Skrt-mobilen og legge ut på nye reiser. Marius Annmark ble med igjen, Erik Michelsen som vi fant i Kvitfjell sist har vi tatt med oss permanent og Jon Martin Mathisen, som brakk ankelen tidligere i vinter, friskmeldte seg og tok siste plassen.

Første runde etter avbrekket gikk til Norefjell som ligger halvannen time unna Oslo.
Etter en kort biltur ble møtt av dansk vinterferie, skyfri himmel, sol, og varmegrader. Skikkelig påskestemning på fjellet, midt i februar!
Vi reiste rundt på fjellet hele dagen, besøkte parkene og hadde hoppsession foran en gjeng svensker som nøt sola i fjellsiden. Det ble rett og slett en herlig dag i bakken.
Det toppet seg ekstra da Norefjell spanderte italiensk pizza, og hjalp oss løs med bobilen som vi noe optimistisk hadde parkert på isen i motbakke.

Av parkene var det nok Bøeseter hvor gutta koste seg mest, elementene er ikke så store, men de er alle i linje og det er lett å leke seg, det beste med Norefjell er uansett fjellet, og nå er det nok snø til å dra på utenfor løypene, ingenting er som bluebird, backflips og myke landinger!

Kommentarer