Vi annonserte Gol- stoppet på forhånd, i håp om å få med oss noen lokale rippere, og da Skrtmobilen trilla inn på parkeringsplassen ved Golparken, ble den møtt av en arme stoka shreddere!

Det ble dratt i gang tog, og hostet uoffisiell railjam. Marius Annmark ble også utfordret til en Game of Ski av Magnus Øynebråten, som imponerte gutta der ute! Marius måtte fort ta seg sammen da det ble bokstav allerede på første hit da Magnus viste seg å være en råtass på tubes. Det ble ikke holdt tilbake på callsa fra unggutten, og han var heller ikke redd for å ta imot utfordringer fra Marius. Matchen ble aldri helt ferdig, stillinga var S til Marius og SK til Magnus da den ble rundet av fordi bakken stengte, men vi samlet men høydepunkter fra den her:

Golparken er det perfekte stedet for hotlaps, så det ikke overaskende at kidsa har kontroll på railsa. Da Afterbang tok turen var det 3 forskjellige linjer med 3 hits. De er også satt opp ganske tett, så du kan variere linesa dine, rett og slett den perfekte plassen å shredde hvis du vil bli god på stål!

Shredaktøren tok kravebeinet dagen før i Kvitfjell, og som du kan se i episoden her, så går tommelen til Jonas Ninja Nilsen. Det har resultert i en liten pause på #AfterbangTour, men Mandag tar vi plass i bobilen igjen, og klar for nye eventyr- Tirsdag er vi i Norefjell, før vi stikker videre mot Gaustablikk og Geilo, stay tuned!

Kommentarer