Etter at alt hadde gått på skinner møtte vi litt motgang da vi skulle til Kvitfjell. Andre Ydstebø og Marius Annmark våknet opp syke. Vi fikk dratt dem opp av senga, men det var også det. De måtte kaste inn håndkle og stå over denne dagen.

Men, vi fikk tak i lokal Petter Jevnesveen som hjalp til med filming, så shredaktøren la fra seg kamera, i håp om å gjøre litt triks med Jonas Kil Nilsen. Vi møtte også på en gammel kjenning i Erik Michelsen, som Mr. Afterbang lagde film med i 2010. Han var i bakken med Torden Peek-Jensen som jobber i Kvitfjell, så da ble vi et crew allikevel.

I Kvitfjell er det «Winter Wonderland» om dagen, alle heiser og traseer er åpne og det er godt med snø.
Da vi var innom gjorde parksjef Jarle Kvamme siste finnish på den svarte hopplinja, som ser ut til å være prikken over i’en i Kvitfjells parktilbud som høster cred over hele landet denne sesongen.
Elementene er mange og kreative, og alt som er satt opp kan hittes på flere forskjellige måter.
Wallrides, trannys, gaps og transistions, Kvitfjellparken har alt i år!

En dårlig vurdering av fart gjorde at Mr. Afterbang (red) overshootet det ene hoppet i bakken. Det endte med kravebensbrudd, super nedtur. Men jeg må skryte av skipatruljen i Kvitfjell som var på plass med snøscooter og tok hånd om meg etter bare noen minutter. Dermed ble dette siste stopp for reiselederen som satt seg på toget hjem dagen etter.

Vi er ekstremt stoked på hva Jarle Kvamme og hans team har fått til i Kvitfjellparken i år, og har bestemt oss for å dra tilbake allerede, men da med en litt annen vri. Stay tuned!

Se Også:

– #AfterbangTour – ep2 – HAFJELL
– #AfterbangTour – ep1 – HOVDEN
– Afterbang Tour – Pilot

Kommentarer