Først og fremst shout out til alle som har vært med på tur i vinter, sendt bangers, hold kamera, tilbrakt timesvis bak rattet og levert god stemning. Stor takk rettes også til alle skisentrene vi har besøkt, det har vært noen helt råe dager på ski. Takk også til Activesport og JBS Sport. Dette her er siste episode fra årets sesong #AfterbangTour. Vi avslutter der vi hører hjemme, i Oslo Vinterpark.

Vi filmet 3 dager nå i lateseason, det er når det er sol og slush det er prima å henge på byens beste utested. Vi ble en god gjeng på 12 mann og dama til dansken som vartet opp med rå kjøring. Editen har like høy sendfaktor som solfaktor. Ekstra shout out til Dårlig Vane og rapperne som feater på soundtracken, det var en grom låt å klippe til og det ble prikken over i’en på shotsa vi har fått. Vi er mad stoked på at vi fikk klippe til 2 Blå.

Osloparken står til 17. april, så det er bare å pelle seg opp og kjøre fletta av Hytteliparken, rippe pipene, grille og chille, mens det enda er mulig.
Crank opp volumet og nyt guttas bangers, og forbered deg på total slakt av rødparken med Jonas Kil Nilsen, han har vært on fire disse dagene – dessuten har han vært med på alle episodene denne vinter’n!!

Kommentarer