Skeikampen ligger ca. en halvtime fra Lillehammer, og er kjent for å være en av de første anleggene som åpner terrengparken på starten av sesongen.

Det var begrenset hva vi fikk sett av Skeikampen dessverre, vi var ganske uheldig med været. På toppen av fjellet var det nemlig total whiteout. Heldigvis fikk vi noen timer i parken før tåka tok overhånd der også. I parken var det satt opp en god miks av rails, tubes og bokser i tillegg til noen hopp. Du får ganske mange hits på et run, og parken har egen stolheis, det er godt å få sette seg ned et par minutter mellom hektiske laps.

Skicross løyper her til lands bruker å være litt beskjedne på farta, i Skeikampen er den derimot rask, variert og godt laga. En skikkelig nice track hvis du vil kjøre om kapp med homiesa, den har også 2 tabletops med spandabel airtime og smude buer.

De som følger godt med, fikk med seg at Lars Michelsen dukket opp i Dombås episoden forrige gang, han er tvillingbroren til Erik Michelsen som har vært med oss ganske mange ganger nå. For dere som er interessert i sparksykkel anbefaler vi å sjekke Lars ut nærmere, han er en trollmann på de greiene der!

Det er et par uker siden vi tok turen, men vi tok en telefon til Rune Slåsletten ved skisenteret og han kunne fortelle at det fortsatt er god med snø i løypene og fine forhold.
Vi nevnte at Skeikampen har for vane å åpne tidlig, vel de holder også åpent lenge, siste åpningsdag er satt til 23. April, så her er det fortsatt mulig å kose seg på ski en god stund til!

Kommentarer