Dere har kanskje sett noen teasers på instagram fra da vi kjørte ski på Gudbrandsgard Hotell i Kvitfjell, her er den helt unike #AfterbangTour episoden!

Gudbrandsgard Hotell ligger rett ved siden av bakken. Det ligger faktisk så ski in- ski out at du kan skli rett inn i hotellresepsjonen. Vi rulla inn til Kvitfjell for 2. gang i vinter etter å ha bodd en uke i strekk i bobilen, og Gudbandsgard hadde ett rom til overs, til en av oss!

Det var duket for en litt annerledes dag for gutta krutt på tur, denne morgningen ble det ikke noe utlevering av heiskort, istedenfor ble vi henvist til terrassen på hotellet som ligger ut mot anlegget. Her møtte vi Kvitfjells parksjef Jarle Kvamme, som hadde ekspandert sin virksomhet og smelt opp features på hotellet! Noe han kunne fortelle at han ikke så bort ifra å gjøre flere ganger. Det ligger noen planer om et permanent setup på Gudbrandsgard Hotell i fremtiden!

En krapp quarterpipe vinket rett opp mot et hustak, og en launchrail med streetkick og gjerdegap ble dagens set-up. Med et hotellrom og buffetfrokost til den som satte «best trick» ble det duket for en intens session. Det er klart at en redd dobbelseng, dusj og areal er verdt å kjempe for.

Jonas fikk i oppgave å firsthitte launchrailen, en feature du ikke vil komme for kort på:

Det ble kamp fra første stund, Erik Michelsen, Jonas Kil Nilsen og Marius Annmark ga bonn gass, snurr film, og bli vitne til en legendarisk best trick konkurranse!

Kommentarer