Da har besøkt Kirkerudbakken Skisenter, ett lite anlegg rett utenfor Oslo, med en stor lokal klubb som har fostret opp både freeski og snowboardstjerner.

Et par lokale fremtidige stjerner fikk vi også fanget på film, Johannes Holmberg og Oskar Holand Gillebo. Sjekk sistnevtes cork 900 tail til japan, den stompes med autoritet!
Hoppet er Kirkerud gir bra løft, selv om det ikke er den største versjonen de har hatt der. Ut i fra det vi høres blir det diskutert planer om utvidelse av parken. Ønsket fra BSK er en skikkelig slopestyle course, det tror vi kan bli veldig bra.

Les også: Kirkerud oppgraderer!

I Kirkerud kan du hotlappe, heisen er effektiv og det er park fra topp til bunn. Skiers left er krydret med med bokser, rails og små hopp. I midten av bakken ligger bigjumpet, men to mindre alternativer ved siden av. Etter hoppene får du også et par rails før det du sklir inn i heisen.

Sola steker, det er slush, myke lander og bra stemning. Denne gangen filmet vi til og med et par klipp i 120 frames, så vi har vært litt ekstra spandable på slowmotion! N’joy!

Kommentarer