Vi har rulla innom Bualie, et av mange skisentere i Gol. Med oss har vi Andre Ydstebø, Simen Nygård, Jonas Kil Nilsen, Michael Williksen og Marius Annmark.

Snaue 3 timers biltur fra Oslo finner vi Bualie, der ble vi møtt av eiernes sønn Lauritz Slettemoen (17) som helt siden han var 11 har tatt på seg jobben og ansvaret som parksjef for senteret. Han åpnet heisen, fant frem ski og scooter, og ble med oss i bakken.
Parken var i tipp topp stand da vi kom, det er imponerende hva Lauritz har fått til uten snøkanoner på en vinter som denne. 3 rail linjer med 3 hits hver, et perfekt sted for å trene inn kringlemanøvere og blindsiderotasjoner.

Gutten med spaden har også fått opp et hopp, han skulle gjerne bygd ett større sa han, om det hadde vært mer snø, og tvilte litt på å få se noen store triks på det i løpet av dagen. Jonas Nilsen, som innehar en rotasjonshastighet nærmere 540 grader i sekundet, tok på seg ansvaret og sendte en 900 for å bevise verten feil. Simen Nygårds mistyflip var også en fryd for øye!
Det ble ellers kjørt hissig på stålet i parken, og vi er ganske gira på mengden med klipp vi tok med oss hjem etter dagens session!

Vi tilbrakte stort sett hele dagen i parken, men tar du trekket til toppen får du tilgang til flere nedfarter og et terreng det hadde vært spennende å kjøre en dag med masse snø!

Ellers kan vi melde at vi snart legger ut en quiz, hvor du kan vinne et par ON3P ski fra vår samarbeidspartner JBS Sport, et hint er at det kan lønne seg å se alle #AfterbangTour episodene, det blir nemlig en test om hvor godt du kjenner til Norske skisentre! Stay Tuned.

Kommentarer