Raulandsfjell Alpinsenter var over all forventning, det kan vi si med en gang. Det falt mye snø dagene i forveien, og ettersom vi ankom tidlig på en fredag var det ikke spesielt oppkjørt heller!

Fire lokale helter tok oss imot og viste oss rundt på fjellet, i Raulandsfjell er mulighetene mange og du når mer enn du klarer å kjøre på en dag fra heisen. Vi mistenker også at gutta holdt et par skjulte perler av noen run hemmelig for oss, men det må få være greit, terrenget vi ble vist var magisk.

Skogskjøringa i Raulandsfjell kan minne om Japan, det får vi lov til å si, ettersom Anders Lysne nettopp var i Japan for å jakte pudder! Det som er så latterlig fett med Rauland er terrenget, det er kjempe variert, bratte heng, klipper, steiner og natural hits over alt. «Brattere, tøffere, gøyere» er Raulandsfjells slagord, det lever de opp til!

Vi opplevde også variert vær, da vi startet med å rigge en kicker der vi så får oss litt majestetisk backdrop hadde vi sol og blå himmel. Da kicker’n var ferdig shapet hadde vi gråvær. Heldigvis fikk Scott knipset et par bilder før gråværet rulla inn. Senere på dagen fikk vi ett skikkelig snøfall også, så det ble ganske utfordrende til tider å lage film!

Men film ble det! Episoden ble faktisk en av de lengste til nå, det hjelper på med stort crew og 2 kameramenn. Vi introduserer helt ny sjanger i soundtracken også, denne gangen har vi klippet til Curvs, et norsk band sammensatt av Telemarkinger og folk fra Ås. De har også vært i Rauland flere ganger tidligere, og bruker stedet til avslapning og inspirasjon!

Foto: Scott Kvitberg

 

Kommentarer